FacebookWhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!

ABS sensoren MITSUBISHI LANCER V

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren MITSUBISHI LANCER V

ABS-sensor op uw MITSUBISHI LANCER V uitlezen

Elke MITSUBISHI heeft een eigen VIN-nummer. Houdt u altijd rekening met weekend, feestdagen en zondagen. Je kunt bij ons betalen via Creditcard, overboeking en PayPal De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor.

Zelf monteren ABS-sensor

Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar.

De werking van een ABS-sensor

De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor.