Facebook

ABS sensoren MITSUBISHI LANCER V Station Wagon

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren MITSUBISHI LANCER V Station Wagon

De werking van een ABS-sensor

Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PONTIACCADILLACDACIALEXUSMG. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto.

ABS-sensor op uw MITSUBISHI LANCER V Station Wagon uitlezen

Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe veren, nieuwe pistons, nieuwe rubberdelen, nieuw handremmechanisme en nieuwe glijbussen. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp.

Zelf monteren ABS-sensor

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MITSUBISHI past. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw order kunt maken op onze webshop.