Facebook

ABS sensoren MITSUBISHI LANCER VII

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
12.2003 tot 12.2013
99
135
Sedan
10.2007 tot 12.2013
113
154
Sedan

ABS sensoren MITSUBISHI LANCER VII

Zelf monteren ABS-sensor

Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemDiscounter.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Elke MITSUBISHI LANCER VII heeft een eigen VIN-nummer.

ABS-sensor op uw MITSUBISHI uitlezen

Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland.

De werking van een ABS-sensor

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DODGEBEDFORDSEAT. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw aankoop kunt maken op onze webshop. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben.