Facebook

ABS sensoren MITSUBISHI LANCER VII Stationwagen

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

ABS sensoren MITSUBISHI LANCER VII Stationwagen

De werking van een ABS-sensor

Er zijn meer dan 30.000 artikelen die wij aanbieden. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MITSUBISHI LANCER VII Stationwagen, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Zelf monteren ABS-sensor

Wij werken met de volgende toeleveranciers: Textar, TRW, Bendix, ABS, Rofren, Brembo, Lucas, ATE, Bosch en Zimmermann Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet.

ABS-sensor op uw MITSUBISHI uitlezen

De auto-onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FORDDACIAMINIVW VOLKSWAGEN.

Producten
ABS-sensor voorzijde, links
Artikelnr: 31119
22,34
42,96
incl. BTW

ABS-sensor achterzijde, links
Artikelnr: 31179
25,95
49,91
incl. BTW

ABS-sensor voorzijde, rechts
Artikelnr: 30973
22,34
42,96
incl. BTW

ABS-sensor achterzijde, links
Artikelnr: 31179
25,95
49,91
incl. BTW