Facebook

ABS sensoren MITSUBISHI LANCER VIII

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
05.2010 tot heden
103
140
Sedan
02.2008 tot heden
105
143
Sedan
01.2009 tot heden
108
147
Sedan

ABS sensoren MITSUBISHI LANCER VIII

ABS-sensor op uw MITSUBISHI LANCER VIII uitlezen

Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan vijftien jaar geleden. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MITSUBISHI. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past.

Zelf monteren ABS-sensor

Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken.

De werking van een ABS-sensor

De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Gietijzer komt minder vaak voor als component. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring.