Facebook

ABS sensoren MITSUBISHI LANCER VIII Sportback

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensoren MITSUBISHI LANCER VIII Sportback

Zelf monteren ABS-sensor

Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SUZUKICADILLACASTON MARTINLAMBORGHINI. Elke MITSUBISHI LANCER VIII Sportback heeft een eigen VIN-nummer. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit.

ABS-sensor op uw MITSUBISHI uitlezen

Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest.

De werking van een ABS-sensor

Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component.