Facebook

ABS sensoren MITSUBISHI OUTLANDER I

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 05.2003 tot 10.2006
100
136
SUV

ABS sensoren MITSUBISHI OUTLANDER I

Zelf monteren ABS-sensor

Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Bij alle producten bevind zich een duidelijke handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Wij controleren altijd bij de MITSUBISHI OUTLANDER I dealer of de onderdelen passen op uw auto. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf.

De werking van een ABS-sensor

Via onze partners is het mogelijk om het onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. In ons magazijn heeft RemDiscounter.nl meer dan 22.000 producten op voorraad liggen. Indien gewenst kunt u uw pakket ook ophalen bij ons in Ermelo.

ABS-sensor op uw MITSUBISHI uitlezen

Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is.

Producten
ABS-sensor voorzijde, links
Artikelnr: 31124
26,06
72,40
incl. BTW

ABS-sensor achterzijde
Artikelnr: 31171
26,06
66,83
incl. BTW

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.