Facebook

ABS sensoren MITSUBISHI OUTLANDER II

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?

ABS sensoren MITSUBISHI OUTLANDER II

Zelf monteren ABS-sensor

Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MITSUBISHI OUTLANDER II past.

ABS-sensor op uw MITSUBISHI uitlezen

Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LANCIASKODAIVECOOPEL. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken.

De werking van een ABS-sensor

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring. Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig?

Producten
ABS-sensor achterzijde, links
Artikelnr: 31122
26,06
66,83
incl. BTW

ABS-sensor achterzijde, rechts
Artikelnr: 31055
26,06
59,24
incl. BTW

ABS-sensor voorzijde, links
Artikelnr: 31120
30,71
71,42
incl. BTW

ABS-sensor achterzijde, links
Artikelnr: 31138
26,06
62,06
incl. BTW

ABS-sensor achterzijde, rechts
Artikelnr: 31546
28,42
74,80
incl. BTW

ABS-sensor voorzijde, rechts
Artikelnr: 31121
30,71
80,82
incl. BTW

ABS-sensor achterzijde, links
Artikelnr: 31122
26,06
66,83
incl. BTW

ABS-sensor achterzijde, rechts
Artikelnr: 31123
26,06
59,24
incl. BTW

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.