FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

ABS sensoren MITSUBISHI PAJERO I Canvas Top

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren MITSUBISHI PAJERO I Canvas Top

De werking van een ABS-sensor

Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MITSUBISHI PAJERO I Canvas Top, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Zelf monteren ABS-sensor

Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemDiscounter.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Inmiddels hebben wij al meer dan 13.000 positieve reviews ontvangen.

ABS-sensor op uw MITSUBISHI uitlezen

De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties raadplegen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik.