Facebook

ABS sensoren MITSUBISHI PAJERO I

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren MITSUBISHI PAJERO I

De werking van een ABS-sensor

Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MITSUBISHI PAJERO I past. De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch.

Zelf monteren ABS-sensor

Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Welke onderdelen slijten wel in uw auto? Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring.

ABS-sensor op uw MITSUBISHI uitlezen

De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een handige website. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto.