Facebook

ABS sensoren MITSUBISHI PAJERO II Canvas Top

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren MITSUBISHI PAJERO II Canvas Top

ABS-sensor op uw MITSUBISHI PAJERO II Canvas Top uitlezen

Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MITSUBISHI past.

Zelf monteren ABS-sensor

Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PORSCHELADADAIHATSU. Je kunt bij ons betalen via MisterCash en iDeal Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie.

De werking van een ABS-sensor

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn.