Facebook

ABS sensoren MITSUBISHI PAJERO II

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
04.2000 tot 09.2007
121
165
Terreinwagen gesloten
05.2005 tot 09.2007
118
160
Terreinwagen gesloten

ABS sensoren MITSUBISHI PAJERO II

ABS-sensor op uw MITSUBISHI PAJERO II uitlezen

Elke MITSUBISHI heeft een eigen VIN-nummer. Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch.

Zelf monteren ABS-sensor

Indien gewenst kunt u uw bestelling ook ophalen bij ons in Ermelo. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Houdt u altijd rekening met zondagen en weekend. Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden.

De werking van een ABS-sensor

Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw producten? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637