Facebook

ABS sensoren MITSUBISHI PAJERO II

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren MITSUBISHI PAJERO II

De werking van een ABS-sensor

Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw onderdelen? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw rem onderdelen. Lucht en interieur filters worden bij een onderhoudsbeurt vervangen. Wij werken met de volgende toeleveranciers: ATE, Brembo, Zimmermann, Lucas, Pagid, Textar, Bosch en TRW Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen.

Zelf monteren ABS-sensor

De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. Vandaag besteld, morgen bij u in huis.

ABS-sensor op uw MITSUBISHI PAJERO II uitlezen

Invoeren van auto's uit Belgie komt steeds vaker voor. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: NISSANJEEPDAEWOOBEDFORD. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Energie verbruik is een hot item in de auto industrie. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MITSUBISHI komen.