Facebook

ABS sensoren MITSUBISHI PAJERO SPORT I

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 11.1998 tot heden
73
99
Terreinwagen gesloten
Vanaf 07.2002 tot heden
85
115
Terreinwagen gesloten
Vanaf 08.2003 tot heden
98
133
Terreinwagen gesloten
Vanaf 09.1996 tot 12.2001
129
175
Terreinwagen gesloten
Vanaf 11.1998 tot 10.2000
130
177
Terreinwagen gesloten
Vanaf 06.2000 tot heden
125
170
Terreinwagen gesloten
Vanaf 03.2003 tot heden
123
167
Terreinwagen gesloten
Vanaf 09.1998 tot 12.2004
147
200
Terreinwagen gesloten

ABS sensoren MITSUBISHI PAJERO SPORT I

De werking van een ABS-sensor

Invoeren van auto's uit het buitenland komt steeds vaker voor. De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. Wij controleren altijd bij de MITSUBISHI PAJERO SPORT I dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Zelf monteren ABS-sensor

Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Wilt u aankoop bewerken? Neem dan telefonisch contact met ons op. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemDiscounter.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting.

ABS-sensor op uw MITSUBISHI uitlezen

Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. U besteld bij RemDiscounter.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto.

Producten
ABS-sensor voorzijde, links
Artikelnr: 30963
26,06
70,44
incl. BTW

ABS-sensor voorzijde, rechts
Artikelnr: 30964
26,06
62,06
incl. BTW

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.