Facebook

ABS sensoren MITSUBISHI PAJERO SPORT VAN I

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
12.1999 tot 01.2008
125
170
Bestelwagen

ABS sensoren MITSUBISHI PAJERO SPORT VAN I

ABS-sensor op uw MITSUBISHI PAJERO SPORT VAN I uitlezen

Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VAUXHALLMGDACIAALFA ROMEO.

De werking van een ABS-sensor

Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MITSUBISHI, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Zelf monteren ABS-sensor

De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemDiscounter.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting.