Facebook

ABS sensoren MITSUBISHI SAPPORO II

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren MITSUBISHI SAPPORO II

De werking van een ABS-sensor

Indien gewenst kunt u uw pakket ook ophalen bij ons in Ermelo. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MITSUBISHI SAPPORO II past. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. Inmiddels hebben wij al meer dan 13.000 positieve reviews ontvangen.

Zelf monteren ABS-sensor

Wij controleren altijd bij de MITSUBISHI dealer of de onderdelen passen op uw auto. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit.

ABS-sensor op uw auto uitlezen

Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de auto dealer. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp. Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto.