Facebook

ABS sensoren MITSUBISHI SIGMA Station Wagon

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren MITSUBISHI SIGMA Station Wagon

De werking van een ABS-sensor

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MITSUBISHI SIGMA Station Wagon past. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de dealer. Wij controleren altijd bij de MITSUBISHI dealer of de onderdelen passen op uw auto.

ABS-sensor op uw auto uitlezen

Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe.

Zelf monteren ABS-sensor

Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger.