Facebook

ABS sensoren MITSUBISHI SPACE RUNNER

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 08.1999 tot 08.2002
100
136
MPV

ABS sensoren MITSUBISHI SPACE RUNNER

De werking van een ABS-sensor

Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 10 jaar geleden. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Wij controleren altijd bij de MITSUBISHI SPACE RUNNER dealer of de onderdelen passen op uw auto. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe rubberdelen en nieuwe veren.

Zelf monteren ABS-sensor

Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MITSUBISHI past. Wilt u aankoop corrigeren? Neem dan telefonisch contact met ons op.

ABS-sensor op uw auto uitlezen

Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.