Facebook

ABS sensoren MITSUBISHI SPACE STAR MPV

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?

ABS sensoren MITSUBISHI SPACE STAR MPV

Zelf monteren ABS-sensor

De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MITSUBISHI SPACE STAR MPV, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter.

De werking van een ABS-sensor

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MITSUBISHI. Wilt u aankoop veranderen? Neem dan telefonisch contact met ons op. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto.

ABS-sensor op uw auto uitlezen

De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties raadplegen. Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest.

Producten
ABS-sensor voorzijde, rechts
Artikelnr: 30477
29,98
71,39
incl. BTW

ABS-sensor voorzijde, links
Artikelnr: 30484
28,00
77,78
incl. BTW

ABS-sensor voorzijde, links
Artikelnr: 30484
28,00
77,78
incl. BTW

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.