Facebook

ABS sensoren MITSUBISHI SPACE WAGON

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren MITSUBISHI SPACE WAGON

Zelf monteren ABS-sensor

Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd. Elke MITSUBISHI SPACE WAGON heeft een eigen VIN-nummer. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig.

ABS-sensor op uw MITSUBISHI uitlezen

Er zijn meer dan 32.000 artikelen die wij aanbieden. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CHRYSLERHYUNDAIDACIASUZUKILAMBORGHINI. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken.

De werking van een ABS-sensor

Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het veilige "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Je kunt bij ons betalen via overboeking, Creditcard en iDeal Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past.