FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

ABS sensoren MITSUBISHI SPACE WAGON

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren MITSUBISHI SPACE WAGON

Zelf monteren ABS-sensor

Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LOTUSCHRYSLERJEEP. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MITSUBISHI SPACE WAGON. Een auto is nog steeds het snelste vervoermiddel. Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp.

ABS-sensor op uw MITSUBISHI uitlezen

De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto.

De werking van een ABS-sensor

Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per bestelling. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een overzichtelijke website.