Facebook

ABS sensoren MITSUBISHI SPACE WAGON

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 10.1998 tot 12.2004
98
133
MPV
Vanaf 12.1998 tot 06.2002
80
109
MPV

ABS sensoren MITSUBISHI SPACE WAGON

De werking van een ABS-sensor

Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemDiscounter.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website.

ABS-sensor op uw MITSUBISHI SPACE WAGON uitlezen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: AUDISKODADAFPEUGEOTINFINITIDAIHATSU. Elke MITSUBISHI heeft een eigen VIN-nummer. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. Energie verbruik is een hot item in de auto industrie. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas.

Zelf monteren ABS-sensor

Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per orders. Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.