FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

ABS sensoren MITSUBISHI STARION

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren MITSUBISHI STARION

ABS-sensor op uw MITSUBISHI STARION uitlezen

De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuw handremmechanisme, nieuwe veren, nieuwe pistons, nieuwe glijbussen en nieuwe rubberdelen.

Zelf monteren ABS-sensor

Elke MITSUBISHI heeft een eigen VIN-nummer. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemDiscounter.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto.

De werking van een ABS-sensor

Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LDVMINIDAIHATSUSKODA. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 10 jaar geleden.