Facebook

ABS sensoren NISSAN 280 ZX,ZXT

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren NISSAN 280 ZX,ZXT

Zelf monteren ABS-sensor

Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Een RDW keuring is verplicht bij een import auto. Energie verbruik is een hot item in de auto industrie.

ABS-sensor op uw NISSAN 280 ZX,ZXT uitlezen

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw NISSAN. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen.

De werking van een ABS-sensor

Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto.