Facebook

ABS sensoren NISSAN 300 ZX

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren NISSAN 300 ZX

Zelf monteren ABS-sensor

Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per orders. De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 10 jaar geleden.

De werking van een ABS-sensor

De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw NISSAN 300 ZX, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

ABS-sensor op uw NISSAN uitlezen

Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Bij alle producten bevind zich een duidelijke handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp.