FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

ABS sensoren NISSAN ALMERA Classic

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren NISSAN ALMERA Classic

ABS-sensor op uw NISSAN ALMERA Classic uitlezen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: HYUNDAILINCOLNSAABMINIMITSUBISHI. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken.

De werking van een ABS-sensor

Via onze partners is het mogelijk om het auto-onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. In ons magazijn heeft RemDiscounter.nl meer dan 21.000 producten op voorraad liggen. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise.

Zelf monteren ABS-sensor

De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd. Elke NISSAN heeft een eigen VIN-nummer. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig.