Facebook

ABS sensoren NISSAN ALMERA I

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 09.1995 tot 07.2000
64
87
Sedan
Vanaf 09.1995 tot 07.2000
55
75
Sedan
Vanaf 09.1995 tot 07.2000
73
99
Sedan
Vanaf 07.1995 tot 03.2000
75
102
Sedan
Vanaf 09.1995 tot 07.2000
66
90
Sedan
Vanaf 11.1995 tot 07.2000
55
75
Sedan

ABS sensoren NISSAN ALMERA I

De werking van een ABS-sensor

Het rendement uit de benzine motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de dealer. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas.

Zelf monteren ABS-sensor

Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring. De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen.

ABS-sensor op uw NISSAN ALMERA I uitlezen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: GMCCITROENASTON MARTINDACIAHONDA. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw NISSAN komen. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf.

Producten
ABS-sensor voorzijde, links
Artikelnr: 30984
29,17
74,80
incl. BTW

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.