Facebook

ABS sensoren NISSAN ALMERA TINO

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
08.2000 tot 02.2006
84
114
MPV
12.2002 tot 02.2006
85
116
MPV
08.2000 tot 01.2003
100
136
MPV

ABS sensoren NISSAN ALMERA TINO

De werking van een ABS-sensor

De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw NISSAN ALMERA TINO, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Elke NISSAN heeft een eigen VIN-nummer.

ABS-sensor op uw auto uitlezen

De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto.

Zelf monteren ABS-sensor

De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VOLVOMITSUBISHISKODA. Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. Een auto is nog steeds het veiligste vervoermiddel.

Producten
ABS-sensor achterzijde, links
Artikelnr: 30995
26,56
53,12
incl. BTW

ABS-sensor achterzijde, links
Artikelnr: 30731
32,79
65,58
incl. BTW