Facebook

ABS sensoren NISSAN BLUEBIRD Hatchback

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren NISSAN BLUEBIRD Hatchback

ABS-sensor op uw NISSAN BLUEBIRD Hatchback uitlezen

De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw NISSAN. Lucht en interieur filters worden bij een kleine beurt vervangen.

Zelf monteren ABS-sensor

Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar.

De werking van een ABS-sensor

Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring.