FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

ABS sensoren NISSAN BLUEBIRD

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren NISSAN BLUEBIRD

ABS-sensor op uw NISSAN BLUEBIRD uitlezen

De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemDiscounter.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Invoeren van auto's uit andere landen dan dan Nederland komt steeds vaker voor.

De werking van een ABS-sensor

De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe veren, nieuwe rubberdelen, nieuwe glijbussen en nieuwe pistons. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw NISSAN komen. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn.

Zelf monteren ABS-sensor

Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto. Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken.