Facebook

ABS sensoren NISSAN CEFIRO II Sedan

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 10.1994 tot 12.1999
103
140
Sedan

ABS sensoren NISSAN CEFIRO II Sedan

De werking van een ABS-sensor

De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole.

ABS-sensor op uw NISSAN CEFIRO II Sedan uitlezen

Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw NISSAN, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad.

Zelf monteren ABS-sensor

U besteld bij RemDiscounter.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.