FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

ABS sensoren NISSAN CHERRY II Coupé

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren NISSAN CHERRY II Coupé

Zelf monteren ABS-sensor

Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt.

ABS-sensor op uw NISSAN CHERRY II Coupé uitlezen

Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Elke NISSAN heeft een eigen VIN-nummer.

De werking van een ABS-sensor

Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad.