Facebook

ABS sensoren NISSAN CUBE

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 03.2010 tot heden
81
110
Hatchback
Vanaf 10.2009 tot heden
78
106
Hatchback
Vanaf 08.2009 tot heden
81
110
Hatchback

ABS sensoren NISSAN CUBE

ABS-sensor op uw NISSAN CUBE uitlezen

Wij controleren altijd bij de NISSAN dealer of de onderdelen passen op uw auto. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur.

Zelf monteren ABS-sensor

Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze vernieuwde coating is niet belastend voor het milieu. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FIATHONDAINFINITILDVCHEVROLET. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Brembo, Lucas, ATE, Zimmermann, Jurid, Rofren, Pagid, TRW, Bosch, ABS en Textar

De werking van een ABS-sensor

De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer.

Producten
ABS-sensor achterzijde, rechts
Artikelnr: 31538
28,08
80,24
incl. BTW

ABS-sensor achterzijde, links
Artikelnr: 31537
28,08
72,01
incl. BTW

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.