Facebook

ABS sensoren NISSAN KUBISTAR Bestelwagen

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren NISSAN KUBISTAR Bestelwagen

De werking van een ABS-sensor

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw NISSAN KUBISTAR Bestelwagen komen. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp.

Zelf monteren ABS-sensor

Houdt u altijd rekening met feestdagen en weekend. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU.

ABS-sensor op uw NISSAN uitlezen

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest.