FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

ABS sensoren NISSAN LAUREL

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren NISSAN LAUREL

ABS-sensor op uw NISSAN LAUREL uitlezen

De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden.

Zelf monteren ABS-sensor

Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe veren, nieuwe glijbussen en nieuwe pistons. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VW VOLKSWAGENSKODAALFA ROMEOROVERBUICKMAZDA. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze veilige coating is niet belastend voor het milieu.

De werking van een ABS-sensor

Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax en ABS Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur.