Facebook

ABS sensoren NISSAN MAXIMA III

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren NISSAN MAXIMA III

ABS-sensor op uw NISSAN MAXIMA III uitlezen

Invoeren van auto's uit Duitsland komt steeds vaker voor. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor.

De werking van een ABS-sensor

Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto onderdelen. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw NISSAN, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Zelf monteren ABS-sensor

Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden.