Facebook

ABS sensoren NISSAN MAXIMA / MAXIMA QX IV Station Wagon

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

ABS sensoren NISSAN MAXIMA / MAXIMA QX IV Station Wagon

De werking van een ABS-sensor

Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een handige website. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het bekende "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto.

ABS-sensor op uw NISSAN MAXIMA / MAXIMA QX IV Station Wagon uitlezen

Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft.

Zelf monteren ABS-sensor

Wij verkopen auto-onderdelen met kortingen tot 65%. Elke NISSAN heeft een eigen VIN-nummer. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.