Facebook

ABS sensoren NISSAN MICRA C+C III

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 08.2005 tot heden
65
88
Cabriolet
Vanaf 08.2005 tot heden
81
110
Cabriolet

ABS sensoren NISSAN MICRA C+C III

ABS-sensor op uw NISSAN MICRA C+C III uitlezen

Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw NISSAN, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Lucht en interieur filters worden bij een beurt vervangen. Vandaag besteld, morgen bij u in huis.

De werking van een ABS-sensor

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. Het is fijn en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LADAHONDATOYOTADAIHATSU.

Zelf monteren ABS-sensor

Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe pistons, nieuwe glijbussen, nieuwe veren en nieuwe rubberdelen. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.