FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

ABS sensoren NISSAN MICRA I

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren NISSAN MICRA I

Zelf monteren ABS-sensor

Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen.

De werking van een ABS-sensor

De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen.

ABS-sensor op uw NISSAN MICRA I uitlezen

Bij alle producten bevind zich een leerzame handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf.