Facebook

ABS sensoren NISSAN MICRA II

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 08.1992 tot 07.2000
40
54
Hatchback
Vanaf 07.2000 tot 02.2003
44
60
Hatchback
Vanaf 08.1992 tot 09.2000
55
75
Hatchback
Vanaf 09.2000 tot 02.2003
60
82
Hatchback
Vanaf 02.1998 tot 02.2003
42
57
Hatchback

ABS sensoren NISSAN MICRA II

ABS-sensor op uw NISSAN MICRA II uitlezen

De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw NISSAN past. Het is fijn en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Benzine verbruik is een hot item in de auto industrie.

De werking van een ABS-sensor

Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw producten? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Koelvloeistof loopt door de slangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto onderdelen.

Zelf monteren ABS-sensor

Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties raadplegen. De auto-onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.