Facebook

ABS sensoren NISSAN MICRA IV

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
05.2010 tot heden
59
80
Hatchback
05.2010 tot heden
56
76
Hatchback
03.2011 tot heden
72
98
Hatchback
05.2010 tot heden
59
80
Hatchback

ABS sensoren NISSAN MICRA IV

De werking van een ABS-sensor

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FIATVW VOLKSWAGENMERCEDES-BENZ. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw NISSAN MICRA IV.

Zelf monteren ABS-sensor

De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw NISSAN komen. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken.

ABS-sensor op uw auto uitlezen

Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties raadplegen. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.