Facebook

ABS sensoren NISSAN MURANO III

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren NISSAN MURANO III

De werking van een ABS-sensor

Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component. Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax en ABS

ABS-sensor op uw NISSAN MURANO III uitlezen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAEWOODAIMLERSKODADAIHATSULAMBORGHINI. Wij controleren altijd bij de NISSAN dealer of de onderdelen passen op uw auto. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen.

Zelf monteren ABS-sensor

Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. Een auto is nog steeds het snelste vervoermiddel. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen.