Facebook

ABS sensoren NISSAN NAVARA Open laadbak/ Chassis

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 01.2015 tot heden
120
163
Open laadbak/ Chassis
Vanaf 01.2015 tot heden
120
163
Open laadbak/ Chassis

ABS sensoren NISSAN NAVARA Open laadbak/ Chassis

Zelf monteren ABS-sensor

Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas.

ABS-sensor op uw NISSAN NAVARA Open laadbak/ Chassis uitlezen

Welke onderdelen slijten wel in uw auto? Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw NISSAN past.

De werking van een ABS-sensor

Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw bestelling kunt maken op onze webshop. Voertuigen worden steeds sneller gemaakt.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.