Facebook

ABS sensoren NISSAN NOTE

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
06.2013 tot heden
59
80
MPV
03.2015 tot heden
56
76
MPV
06.2013 tot heden
66
90
MPV

ABS sensoren NISSAN NOTE

ABS-sensor op uw NISSAN NOTE uitlezen

Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw NISSAN. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LOTUSMERCEDES-BENZPORSCHEBEDFORDOLDSMOBILE.

De werking van een ABS-sensor

Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt.

Zelf monteren ABS-sensor

De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken.