Facebook

ABS sensoren NISSAN NP300 NAVARA

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
07.2005 tot heden
106
144
Pick-up
10.2006 tot heden
120
163
Pick-up

ABS sensoren NISSAN NP300 NAVARA

De werking van een ABS-sensor

Houdt u altijd rekening met weekend en feestdagen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SAABLEXUSJAGUARALFA ROMEO. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Er zijn meer dan 32.000 artikelen die wij aanbieden. Wij controleren altijd bij de NISSAN NP300 NAVARA dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Zelf monteren ABS-sensor

Lucht en interieur filters worden bij een grote beurt vervangen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw NISSAN, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt.

ABS-sensor op uw auto uitlezen

De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger.

Producten