Facebook

ABS sensoren NISSAN NV400 Bestelwagen

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren NISSAN NV400 Bestelwagen

Zelf monteren ABS-sensor

Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SAABTOYOTAPORSCHE.

ABS-sensor op uw NISSAN NV400 Bestelwagen uitlezen

Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw onderdelen? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw NISSAN past. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen.

De werking van een ABS-sensor

Via onze partners is het mogelijk om het auto-onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar.