FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

ABS sensoren NISSAN PATROL GR IV

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren NISSAN PATROL GR IV

De werking van een ABS-sensor

De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de autodealer.

Zelf monteren ABS-sensor

Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax en ABS De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. Je kunt bij ons betalen via MisterCash

ABS-sensor op uw NISSAN PATROL GR IV uitlezen

Inmiddels hebben wij al meer dan 14.000 positieve reviews ontvangen. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw NISSAN komen. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00.