Facebook

ABS sensoren NISSAN PATROL GR V Wagon

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 06.1997 tot 05.2000
95
129
Terreinwagen gesloten
Vanaf 10.1997 tot 02.2000
96
131
Terreinwagen gesloten
Vanaf 05.2000 tot heden
116
158
Terreinwagen gesloten
Vanaf 05.2000 tot heden
118
160
Terreinwagen gesloten
Vanaf 03.2000 tot heden
180
245
Terreinwagen gesloten

ABS sensoren NISSAN PATROL GR V Wagon

De werking van een ABS-sensor

De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad.

Zelf monteren ABS-sensor

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LADAALFA ROMEOCITROENPEUGEOTINFINITI. Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar.

ABS-sensor op uw NISSAN PATROL GR V Wagon uitlezen

ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw NISSAN, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw producten? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest.

Producten
ABS-sensor voorzijde, rechts
Artikelnr: 30998
49,46
112,42
incl. BTW

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.