Facebook

ABS sensoren NISSAN PRIMERA Hatchback

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
09.1996 tot 07.2002
110
150
Hatchback
08.1999 tot 07.2002
103
140
Hatchback

ABS sensoren NISSAN PRIMERA Hatchback

ABS-sensor op uw NISSAN PRIMERA Hatchback uitlezen

Onze partners kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw NISSAN komen. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw order? Deze mailen wij naar uw e-mailadres.

Zelf monteren ABS-sensor

De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt.

De werking van een ABS-sensor

Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FIATDAIMLERFERRARIPONTIAC. Het is snel en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw bestelling kunt maken op onze webshop.