Facebook

ABS sensoren NISSAN PULSAR Hatchback

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

ABS sensoren NISSAN PULSAR Hatchback

Zelf monteren ABS-sensor

ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is.

De werking van een ABS-sensor

Wij verkopen auto-onderdelen met kortingen tot 65%. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste rem onderdelen. Invoeren van auto's uit andere landen dan dan Nederland komt steeds vaker voor. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp.

ABS-sensor op uw NISSAN PULSAR Hatchback uitlezen

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw NISSAN komen. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise.